Cuadristas Serca velger skapene til nVent HOFFMAN av høy kvalitet og hurtighet for å kunne møte de tilpassede behovene til kundene innen næringsmiddelindustrien

SITUASJON

Cuadristas Serca har vært dedikert til design, produksjon og montering av alle typer elektriske, distribusjons- og kombinasjonsbokspaneler i over 25 år. Til dette prosjektet trengte den spanske panelbyggeren å lage en spesialtilpasset løsning for å forbedre tilkoblingen og beskyttelsen av elektrisk utstyr som brukes i destilleringsprosessen til en fransk alkoholprodusent i næringsmiddelindustrien.

På grunn av det vellykkede, langvarige kundeforholdet med Eldon, som nå er nVent, har panelbyggeren igjen tatt kontakt med den verdensledende leverandøren av skapløsninger.

LØSNINGER

Cuadristas Serca jobbet tett med nVent med design og implementering av løsningen for å møte kundenes behov. Teamet begynte med å beregne og simulere en løsning av riktig størrelse ved hjelp av maskinstøttet designprogramvare. Denne programvaren lar brukere fremstille ideer, produktdesign og tegninger på det nødvendige nivået av teknisk nøyaktighet, og utføre raske designberegninger og simuleringer innen produksjonsbransjer. Derfra begynte teamet å lage den endelige løsningen, som bestod av nVent HOFFMANs skap med dobbeltdører i lakkert stål (MCD) og modulære gulvstående skap med enkeltdører (MCS), i tillegg til ekstra tilbehør som monteringsplater og sokler.

Serien med MCD-gulvskap er ideell for installasjon i områder med begrenset plass, hvor en enkeltdør tar opp for mye plass i fronten av skapet når døren åpnes. Denne serien gir også økt belastningskapasitet, da kapasiteten er fordelt på to dører. IP55-beskyttelsesgraden, som beskytter mot støvinntrenging som kan være skadelig for den normale driften, sørger for at komponentene inni skapet er godt beskyttet.

MCS-serien finnes også i en IP66-versjon (MCS-HP) som gir høyere beskyttelsesgrad for utstyr og komponenter. Disse skapene gir fullstendig beskyttelse mot støv, olje og andre ikke-korroderende materialer, samt fullstendig beskyttelse mot kontakt med innvendig utstyr. De beskytter også mot vann, inkludert kraftige vannstråler. Disse egenskapene bidrar til å gi utstyret og komponentene økt levetid, og redusere vedlikeholdskostnader når skapet monteres i et utfordrende miljø med tøffe forhold.

RESULTATER

Det franske brenneriet er svært fornøyd med den endelige løsningen. Og det er teamet til Cuadristas Serca også.

Pablo Serna, administrerende direktør i Cuadristas Serca, bemerket den høye kvaliteten og raske monteringen av produktene fra nVent HOFFMAN, samt det gode samarbeidet med nVent.

I tillegg fulgte nVent panelbyggerens tidsfrister for levering og montering, til tross for forstyrrelsene i forsyningskjeden under den globale Covid-19-pandemien. På grunn av tilliten og kjennskapet til arbeidet med nVent HOFFMAN sparte teamet til Cuadristas Serca også tid på planlegging og implementering av dette prosjektet, i tillegg til andre prosjekter de har samarbeidet om.

«Vi vet at prosjektene våre blir vellykkede når vi velger nVent», sier Serna. «Kvaliteten til skapene deres bidrar til at vi føler oss trygge på at kundene blir fornøyde med løsningene vi tilbyr.»

Last ned casestudien i PDF