CLICK-IN-teknologi

Reduserer monteringstiden med opptil 12 minutter for to sammenkoblede skap 

Eldon vil alltid gjøre det som kreves for å gjøre livet enklere for kundene sine, dette gjenspeiles i den nye CLICK-IN-teknologien for tilbehør. 

Eldons nyeste serie med braketter for rask sammenkobling innebærer at monteringen går raskere for panelbyggere, og de får dermed et konkurransefortrinn gjennom forenklede monteringsløsninger.

Den nye CLICK-IN-teknologien har blitt testet mot de strengeste krav med tanke på belastnings- og løftekapasitet og vibrasjonsmotstand.

1. Forbedret innvendig hjørnesammenkoblingssett

BRAKETTER FOR SAMMENKOBLIN - CCIinterne sammenkoblingsbraketter for kombinerbare skap leveres nå med forhåndsmonterte spor for rask montering. Den viktigste fordelen for panelbyggerkunder er at de nå kan implementere løsninger med sammenkoblede skap mye raskere enn før. Dette skyldes festemetoden uten verktøy i tillegg til at sammenkoblingsbraketten har færre festepunkter.

Internt hjørnesammenkoblingssett - CCMDet nye settet inneholder sinkbelagte stålbraketter med monteringstilbehør. Den forrige versjonen hadde braketter som var festet med fire skruer per brakett, totalt 16 stykk. Det nye settet inneholder braketter som klikkes på plass, noe som reduserer monteringstiden med 75 %, uten at det er behov for verktøy.


Les mer

2. Braketter for rask sammenkobling og monterinsplater

De nye MPA-monteringplatebrakettene leveres også med forhåndsmonterte spor for rask montering, noe som betyr at kundene kan montere dem inni skapene raskere enn noen gang før. Monteringsplatebrakettene har også en ny festebrakett som holder monteringsplaten på plass før den er helt montert på skapet.

Dette innebærer at monteringsplaten kan monteres av én person, noe som reduserer kostnadene for panelbyggere. De nye brakettene for monteringsplate er inkludert som standard i seriene med gulvskap i lakkert stål og rustfritt stål fra lanseringsdatoen til det nye låsesystemet.


Les mer

3. Rask montering med de nye monteringsprofilene

Den nye sinkbelagte CLPF-stålprofilen kan monteres i alle retninger på skaprammer. Den kan brukes sammen med klikk på-profilen CLPK og de vertikal delingsskinnene VB. Den nye profilen kan også snus og brukes som en standard CP20/40-profil i kombinasjon med GLM 40/6-glidemutteren for å montere utstyr som må justeres i dybden. 

To kroker, som er en del av profilen, gjør at profilen kan posisjoneres enkelt og nøyaktig. Profilen festes ved å rotere braketten på den andre siden av profilen og ved å legge litt press på den. Når profilen er festet, garanterer sporene for rask montering at profilen holder seg på plass, selv ved plassering av tunge gjenstander. Denne monteringsprosessen krever ingen verktøy.


Les mer