Lett å gjøre forretninger med.

I dag, i morgen og i fremtiden

Eldon er nå en del av nVent, en ledende global leverandør av tilkoblings- og beskyttelsesløsninger, som har hovedkvarter i Minneapolis, USA. Det gagner både oss og kundene våre. Du får det samme produktutvalget med høy kvalitet og fleksibel kundestøtte fra de samme menneskene – vi blir sterkere med et utvidet produktutvalg, automasjonsløsning for bearbeiding av panel/skap og globale produksjonsmuligheter.

Eldon blir nå en global lagspiller

Flere av kundene våre gjør forretninger globalt og trenger identiske produkter fra lokalmiljøet. En global produksjon er nødvendig for at vi skal kunne betjene slike kunder. Nå som Eldon og nVent HOFFMAN er slått sammen, er dette en realitet, siden Eldon ble en del av nVent i september i 2019.

nVents skapmerke, nVent HOFFMAN, er godt representert over hele verden, men har en begrenset tilstedeværelse i Europa. Eldon har en sterk posisjon i Europa. Potensialet for vekst på tvers av mange kontinenter er enestående nå som disse merkene er slått sammen under nVent HOFFMAN. Faktisk er vi unike på den måten at vi har et komplett utvalg av IEC- og NEMA-produkter tilgjengelig over hele verden.

Større produktivitet med våre modulære skap og automasjonsløsning for bearbeiding av panel/skap

Eldon og nVent deler en lidenskap for kontinuerlig innovasjon – alltid på jakt etter nye og bedre løsninger for å forenkle hverdagen til kundene våre. Et eksempel på dette er at skapene våre er enkle å håndtere og montere. Se på klikkfestesystemet vårt – det øker hastigheten på monteringen av de modulære gulvstående skapene våre uten behov for verktøy.


 

 

Et annet eksempel er at vi tilbyr automasjonsløsning som bearbeider panel/skap, også kjent som Steinhauer-maskin, dette vil gjøre panelbygging enda mer effektiv. Tilbudet inkluderer utstyr for maskinbearbeiding av skap, DIN-skinner og kabelkanaler i tilpasset størrelse og ledningsbearbeiding – der du kan kutte, markere og fjerne isolasjonen på ledninger raskt og enkelt. 

Utstyret for automatisert bearbeiding kommer med en smart programvare som gjør at du kan konvertere DXF/DWG til maskinkode eller opprette tegninger med et integrert symbolbibliotek. Eldon EPLAN-biblioteket i 2D/3D og andre formater er tilgjengelig for å støtte tilkoblede systemer.

 

 

Nye muligheter under ett merke – nVent HOFFMAN

En global produktportefølje, inkludert løsninger for automatisert bearbeiding av panel/skap og produksjon i mange deler av verden. Dette øker verdien av tjenestene vi kan tilby deg. Dermed gir det god mening å kombinere merkene Eldon, Steinhauer og nVent HOFFMAN, siden de utfyller hverandre svært godt og vil øke verdien av tjenestene våre under ett forbedret merke – nVent HOFFMAN.


 

 

 

Raskere digitalisering

Mange av produktene våre, inkludert standard og tilpassede skap, kan settes sammen på nett. Dette gjør at du får det riktige materialet og prisen for tilpassing øyeblikkelig, uavhengig av om det gjøres på et av våre modifikasjonssenter eller på fabrikkene våre.

I tillegg til konfiguratorer kan du laste ned tegninger i alle originale formater, animerte monteringsveiledninger og 2D/3D-bibliotek for EPLAN. Programvare for klimakontroll og strømfordeling er også tilgjengelig. Nå som vi har kombinert ressursene våre, kan vi digitalisere enda mer.

Utvidet produkttilbud og kontinuerlig innovasjon

Eldons og nVent HOFFMANs kombinerte virksomhet består nå av et utvalg av ATEX-sertifiserte veggmonterte skap og koblingsbokser i rustfritt stål. I tillegg vil du finne et større utvalg av klimakontrollprodukter og mange kontakttilbehør med lav spenning.

Jakten etter kontinuerlig innovasjon vil fortsette. Vi gjør vårt ytterste for å utvikle både produkter og kundestøtte som øker lønnsomheten og sørger for at dere forblir konkurransedyktige.

Sjekk ut de nye produktene våre? Se på messekalenderen vår her for å planlegge et besøk til standen vår, eller last ned den nyeste innovasjonsbrosjyren her.

Velkommen til en ny tid for elektroskap!

Klikk her for spørsmål og svar angående den nye kombinerte virksomheten til Eldon og nVent HOFFMAN.