UDP75100 Cofret pol., 750x1000x320

Gama de cofrete modulare din poliester UDP/UDPT, cu grad de protecţie IP 65/54, conţine produse de stoc disponibile în mai multe dimensiuni diferite. Se poate comanda fie o uşă opacă, fie o uşă transparentă. Pentru a extinde lățimea sau adâncimea pot fi combinate mai multe cofrete, de exemplu pentru a găzdui componente mari şi pentru a menţine comunicaţiile interne. Această gamă de cofrete este bine adecvată pentru instalări în exterior, chiar şi în locaţii expuse luminii directe a soarelui. Riscul de defectare a componentelor şi, cu acesta, perioadele inutile de nefuncţionare sunt eliminate, deoarece apa şi praful sunt împiedicate să intre în cofret.

CE Declaration of Conformity GOST cULus_UL Listed
Opţiune: IP 65/54 TYPE 4, 4X, 12, 13 IK 10/07
UDP/UDPT Product Image
Caracteristici  
Notă Ușă simplă plină
Înălțime 750 mm
Lățime 1000 mm
Adâncime 320 mm
Nr. uși 1
Greutatea (kg) 28.05
UDP/UDPT Catalogue drawing image
Nr. articol: UDP75100
Nr. EAN: 8713574100121
  • Date tehnice
  • Opţiuni (EN)
  • Descărcări
  • CAD
  • Certificate

Date tehnice

Material:

Poliester ranforsat cu fibră de sticlă. Ușa transparentă UDPT: policarbonat.

Corp:

Structură modulară turnată, cu orificii de fixare posterioare. Fixare direct pe perete sau prin intermediul suporturilor de montare murală, pe un stativ prin intermediul UPM, sau pe podea folosind soclul UPP sau baza DIN UAF şi UMPS.

Ușă:

Uşă plină sau tranparentă cu deschidere la 100º. Pentru modelele mai mari, un suport pentru uşă asigură o închidere mai uşoară. Etanşarea uşilor cu geam este asigurată de o garnitură din poliuretan.

Încuietoare:

Mânerul premontat este adecvat oricărui tip de încuietori cu profil semi-cilindric (adâncime standard 40 mm). Închidere în cinci puncte (trei la cofretele cu lăţimea de 500 mm).

Temperatură de rezistență:

Între -25 °C şi 70 °C la funcţionare continuă (temperaturi de maxim 130 °C).

Caracteristici:

Cu autostingere şi fără halogen. Dublu izolată conform EN61439-1. Tensiunea nominală de izolaţie Ui=1000V.

Protecție:

Conform cu IP 65 | TIPUL 4, 4X, 12, 13 pentru dulapuri simple cu o singură uşă. IP 54 | TIPUL 3, 3R, 3S pentru dulapuri cu uşă transparentă. Rezistenţă la impact IK 10. IK 07 pentru dulapuri cu uşă transparentă.

Aprobări:

CE, CSA, GOST. Certificări cULus_UL pentru dulapuri cu o singură uşă. Pentru aprobări suplimentare, vă rugăm să contactaţi departamentul de vânzări nVent HOFFMAN.

Finisaj:

RAL 7035, material brut precolorat.

Livrare:

Cofret cu uşă, şuruburi de fixare pentru contrapanou şi suporturi de montare murală. (Încuietoarea cilindrică nu este inclusă).

Opţiuni (EN)

Feature:

Polyester wall mounted modular enclosure, mounted with either a plain or transparent door, with a IP 65/54 protection degree

Advantage:

A flexible solution where customers can choose enclosures that meet their size requirements, off the shelf, in order to create enclosure configurations made up of smaller individual enclosures. The enclosure offers high corrosion resistance while being UV resistant. The installed components inside the enclosure will be safe and secure due to the high protection degree.

Benefit:

Customers can receive enclosures with a short delivery time, that match their requirements. If required, enclosures can be combined to accommodate large components, while being able to maintain internal communication. Customers can combine enclosures either to extend the configurations width or depth. The enclosure provides customers with an outdoor solution which can be exposed to direct sunlight, at a competitive price. Component failure and unnecessary downtime is avoided as water and dust are prevented from entering the enclosure.

Fișă tehnică articol (PDF) UDP75100 ENGLISH 233 KB
Fișă tehnică produs (PDF) UDP/UDPT(ROMANIAN) 364 KB
General drawing (PDF) UDP General Drawing 127 KB
Imagine (JPG 651 x 800 px) UDP/UDPT Catalogue drawing image 173 KB
Imagine (JPG 600 x 600 px) UDP/UDPT Product Image 69 KB
Instrucţiuni de montare - document (PDF) Wall mounted UDP 4 MB

Calitate:

Format:

* Desene generate conform standardului ISO
Document (PDF) CE Declaration of Conformity 99 KB
Document (PDF) GOST 7 MB
Document (PDF) cULus_UL Listed 181 KB