S2MTA Adaptor tub

Utilizaţi un adaptor de tub când tubul este tăiat la lungime şi nu se intenţionează găurirea şi tarodarea de noi orificii în tub. Adaptorul fixează tubul cu şuruburi de reglare interne şi oferă orificii de montare la capătul unde tubul a fost tăiat. Finisaj RAL 9005 negru. Construcţie din aluminiu turnat sub presiune. Include instrucţiuni de instalare, garnitură şi elemente de fixare la tub.

S2MTA
Nr. articol: S2MTA
Nr. EAN: 8713574236080
  • Date tehnice
  • Opţiuni (EN)
  • Descărcări

Date tehnice

Informații suplimentare:

Utilizaţi un adaptor de tub când tubul este tăiat pe lungime şi nu se intenţionează găurirea şi tarodarea de noi orificii în tub. Adaptorul fixează tubul cu şuruburi de reglare interne şi oferă orificii de montare la capătul unde tubul a fost tăiat. Finisaj RAL 9005 negru. Construcţie din aluminiu turnat sub presiune. Include instrucţiuni de instalare, garnitură şi elemente de fixare la tub.

Notă:

Greutatea maximă pe care o poate susţine un braţ pivotant mediu depinde de lungimea braţului şi de structura sistemului. Consultaţi diagrama din instrucţiunile de montare.

Opţiuni (EN)

Feature:

Medium swing arm system with a wide range of accessories. Ideal for use with the control panel, OICP, or with the control enclosure, OICE.

Advantage:

A standard solution available off the shelf, that allows for the design of customized solutions.

Benefit:

This fully tested solution, with a loading capacity of 1250 N, has a short delivery time. It allows for the operator to position the control panel, or enclosure, in the exact position required.