S2MT250 Profil braţ operator

Tuburile unghiulare din aluminiu oferă integritate structurală şi acţionează drept canal pentru cablajul echipamentului. Tuburile se fixează la componentele sistemului cu 6 şuruburi de reglare la fiecare capăt al tubului. (Şuruburile de reglare sunt furnizate cu componentele sistemului pereche, nu cu tuburile.) Şuruburile de reglare permit o ajustare şi nivelare uşoară a sistemului. Şuruburile de reglare sunt prevăzute cu LOCTITE™ pentru a etanşa orificiile filetate şi a asigura conexiuni sigure. Disponibile în 8 lungimi standard, cuprinse între 250 mm şi 2000 mm. Tuburile având o lungime de 750 mm şi mai mare includ un şablon de găurire pentru a ajuta la operaţiunile de găurire şi tarodare a orificiilor când tubul este tăiat la lungime.

S2MT
Caracteristici  
Înălţime 90
Lăţime 70
Lungime 250
Nr. articol: S2MT250
Nr. EAN: 8713574235915
  • Date tehnice
  • Opţiuni (EN)
  • Descărcări

Date tehnice

Informații suplimentare:

Tuburile unghiulare din aluminiu oferă integritate structurală şi acţionează drept canal pentru cablajul echipamentului. Tuburile se fixează la componentele sistemului cu 6 şuruburi de reglare la fiecare capăt al tubului. (Şuruburile de reglare sunt furnizate cu componentele sistemului pereche, nu cu tuburile.) Şuruburile de reglare permit o ajustare şi nivelare uşoară a sistemului. Şuruburile de reglare sunt prevăzute cu LOCTITE™ pentru a etanşa orificiile filetate şi a asigura conexiuni sigure. Disponibile în 8 lungimi standard, cuprinse între 250 mm şi 2000 mm. Tuburile având o lungime de 750 mm şi mai mare includ un şablon de găurire pentru a ajuta la operaţiunile de găurire şi tarodare a orificiilor când tubul este tăiat pe lungime.

Notă:

Greutatea maximă pe care o poate susţine un braţ pivotant mediu depinde de lungimea braţului şi de structura sistemului. Consultaţi diagrama din instrucţiunile de montare.

Opţiuni (EN)

Feature:

Medium swing arm system with a wide range of accessories. Ideal for use with the control panel, OICP, or with the control enclosure, OICE.

Advantage:

A standard solution available off the shelf, that allows for the design of customized solutions.

Benefit:

This fully tested solution, with a loading capacity of 1250 N, has a short delivery time. It allows for the operator to position the control panel, or enclosure, in the exact position required.

Dxf (DXF) S2MT250 482 KB
Fișă tehnică articol (PDF) S2MT250 ENGLISH 67 KB
Fișă tehnică produs (PDF) S2MT(ROMANIAN) 97 KB
Imagine (JPG 800 x 800 px) S2MT 26 KB
Instrucţiuni de montare - document (PDF) S2 MI_V0 5 MB
Step (STEP) S2MT250 367 KB