PWA6000 Wire processing center

Centru de prelucrare de cabluri

PWA 6000
Caracteristici  
Amprenta
mașinii
Lăţime
1050
Amprenta
mașinii
Adâncime
1150
Nr. articol: PWA6000
  • Date tehnice
  • Descărcări

Date tehnice

Descriere:

Centrul de prelucrare de cabluri optimizează producţia de cabluri, reducând durata de prelucrare până la 75%. PWA6000 automatizează complet tăierea în funcţie de lungime, dezizolarea, sertizarea, marcarea şi legarea cablurilor, sporind productivitatea şi asigurând o calitate precisă şi uniformă. Utilajul prezintă un sistem intern de alimentare automată a cablurilor cu 12 bobine pentru diferite cabluri. Este disponibil un accesoriu extern pentru depozitarea de cabluri suplimentare care pot alimenta utilajul fără a folosi bobinele interne, reducând astfel timpii de comutare. Utilajul amplasează manşoanele pe ambele părţi şi marchează cablurile. Cablurile finisate sunt amplasate pe benzi adezive într-o ordine predefinită, pentru a optimiza ridicarea comenzilor. Procesul complet automatizat de prefabricare a cablurilor optimizează procesul de cablare a panourilor, reducând astfel costurile.

Sisteme interfaţă om-maşină:

Soluţie de operare modernă cu ecran tactil de 21.5’’, PC industrial cu procesor Intel i5 şi sistem de operare Windows 10 64 biţi.

Alimentare cabluri:

Utilajul prezintă un sistem de alimentare automată a cablurilor cu 12 bobine pentru diferite cabluri. Este disponibil un accesoriu extern pentru depozitarea de cabluri suplimentare care pot alimenta utilajul fără a folosi bobinele interne, reducând astfel timpii de comutare.

Dezizolare şi sertizare:

Utilaj electropneumatic de dezizolare şi sertizare cu magazie 5 direcţii pentru prelucrarea manşoanelor de capăt ale cablurilor izolate pe o rolă. Lungimea de sertizare poate fi reglată la 8 mm sau 10 mm. Cablurile finisate includ manşoane la ambele capete fără intervenţie manuală.

Sistem de marcare cabluri:

Imprimare directă pe cablu pentru marcarea elementelor de identificare sursă şi ţintă la fiecare capăt al cablului. Cablurile sunt marcate cu cerneală albastră, adecvată pentru aproape toate culorile de cabluri, evitându-se folosirea a două imprimante.

Cabluri prelucrabile:

Cablurile cu o secţiune transversală între 0,5 mm² şi 2,5 mm² (AWG 20-14) pot fi prelucrate fără timpi de configurare.

Viteză:

120 cabluri/oră, inclusiv manşoane pe ambele părţi ale cablului.

Software utilaj:

Personal Wiring Suit este un sistem de programare intuitiv pentru PWA6000, pentru producerea cablurilor. Este disponibil un accesoriu extern pentru depozitarea cablurilor finisate şi transportul la atelierul de panouri. Acest accesoriu are un ecran pentru vizualizarea cablajului panoului furnizând sursa şi ţinta plus traseul în panou.

Interfaţă:

Proiectele generate cu aproape toate sistemele de planificare digitală şi CAD disponibile pe piaţă pot fi procesate direct în software-ul utilajului, folosind fişiere .CSV sau .XLS.

Tensiune nominală:

240 V, 1~, 50 Hz.

Curent nominal:

16 A.

Aer comprimat:

6-8 bari, capacitate de aspiraţie 300 l/min.

Fișă tehnică articol (PDF) PWA6000 ENGLISH 144 KB
Fișă tehnică produs (PDF) PWA 6000(ROMANIAN) 144 KB
Imagine (JPG 600 x 600 px) PWA 6000 57 KB