PWA5000 Wire personal assistant

Asistentul personal pentru cabluri

PWA 5000
Caracteristici  
Amprenta
mașinii
Lăţime
840
Amprenta
mașinii
Adâncime
960
Nr. articol: PWA5000
  • Date tehnice
  • Descărcări

Date tehnice

Descriere:

Asistentul personal pentru cabluri este o soluţie mobilă care optimizează producţia de cabluri, reducând durata de prelucrare până la 50%. PWA5000 automatizează complet tăierea în funcţie de lungime, dezizolarea şi sertizarea cablurilor, sporind productivitatea şi asigurând o calitate precisă şi uniformă. Este disponibilă o imprimantă ca opţiune pentru imprimarea automată a etichetelor pentru cabluri pentru a asigura cablarea rapidă şi fiabilă a panoului. Utilajul prezintă un sistem de alimentare automată a cablurilor cu 8 bobine pentru diferite cabluri. Este disponibil un accesoriu extern pentru depozitarea de cabluri suplimentare care pot alimenta utilajul fără a folosi bobinele interne, reducând astfel timpii de comutare. Adecvat pentru producţia unică, ideală pentru utilizare directă în atelierul de panouri sau prefabricare pentru utilizare ulterioară.

Sisteme interfaţă om-maşină:

Soluţie de operare modernă cu ecran tactil de 19’’, PC industrial cu procesor Intel i3 şi sistem de operare Windows 10 64 biţi.

Alimentare cabluri:

Utilajul prezintă un sistem de alimentare automată a cablurilor cu 8 bobine pentru diferite cabluri. Este disponibil un accesoriu extern pentru depozitarea de cabluri suplimentare care pot alimenta utilajul fără a folosi bobinele interne, reducând astfel timpii de comutare.

Dezizolare şi sertizare:

Utilaj electropneumatic de dezizolare şi sertizare cu magazie 5 direcţii pentru prelucrarea manşoanelor de capăt ale cablurilor izolate pe o rolă. Lungimea de sertizare poate fi reglată la 8 mm sau 10 mm. Cablurile finisate includ manşoane la ambele capete fără intervenţie manuală.

Cabluri prelucrabile:

Cablurile cu o secţiune transversală între 0,5 mm² şi 2,5 mm² (AWG 20-14) pot fi prelucrate fără timpi de configurare.

Viteză:

120 cabluri/oră, inclusiv manşoane pe ambele părţi ale cablului.

Software utilaj:

Personal Wiring Suit este un sistem de programare intuitiv pentru PWA5000, pentru producerea de cabluri şi etichete de identificare. Software-ul vizualizează, de asemenea, cablajul panoului furnizând sursa şi ţinta plus traseul în panou.

Interfaţă:

Proiectele generate cu aproape toate sistemele de planificare digitală şi CAD disponibile pe piaţă pot fi procesate direct în software-ul utilajului, folosind fişiere .CSV sau .XLS.

Tensiune nominală:

240 V, 1~, 50 Hz.

Curent nominal:

16 A.

Fișă tehnică articol (PDF) PWA5000 ENGLISH 138 KB
Fișă tehnică produs (PDF) PWA 5000(ROMANIAN) 138 KB
Imagine (JPG 600 x 600 px) PWA 5000 51 KB
Manual (PDF) Manual PWA5000 21 MB