NCCUT2000 Semi-automated cutting machine

Tăiere canale de cabluri, şine DIN

NC CUT
Caracteristici  
Amprenta
mașinii
Lăţime
4216
Amprenta
mașinii
Adâncime
900
Nr. articol: NCCUT2000
  • Date tehnice
  • Descărcări

Date tehnice

Descriere:

Utilajul semiautomat NC-CUT optimizează tăierea şinelor DIN şi a canalelor pentru cabluri, pentru sporirea productivităţii manoperei şi minimizarea reziduurilor la tăiere. Software-ul utilajului importă configuraţia deja creată a panourilor, generează o listă simplificată pentru tăiere şi ghidează operatorul pe parcursul întregului proces. Opritorul de capăt motorizat elimină măsurarea manuală şi evită potenţialele erori umane. Adecvat pentru producţia unică, producţia de serie sau prefabricarea pentru utilizare ulterioară.

Sisteme interfaţă om-maşină:

Soluţie de operare modernă cu ecran tactil de 19’’, tastatură cu trackball şi PC cu sistem de operare Windows 10 64 biţi.

Imprimantă:

Sunt imprimate etichete pentru a identifica fiecare componentă produsă, în vederea asigurării unei asamblări rapide şi fiabile a panoului.

Material prelucrabil:

Canal de cabluri cu lăţimea de până la 125 mm. Şine DIN NS 15, NS 35/7,5 şi NS 35/15 (conform EN 60 715). Bare colectoare NLS-CU 3/10. Lungimea de tăiere a canalelor de cabluri, şinelor DIN şi barelor colectoare este limitată între 140 mm şi 2200 mm.

Precizie:

Tăiere precisă cu o toleranţă de 0.5 mm.

Software utilaj:

Software inclus pentru programare intuitivă.

Interfaţă:

Proiectele generate cu aproape toate sistemele de planificare digitală şi CAD disponibile pe piaţă pot fi procesate direct în software-ul utilajului, folosind fişiere .CSV sau .TXT, lista componentelor putând fi importată direct în software-ul utilajului.

Tensiune nominală:

240 V, 1~, 50 Hz.

Curent nominal:

8 / 16 A.

Fișă tehnică articol (PDF) NCCUT2000 ENGLISH 78 KB
Fișă tehnică produs (PDF) NC-CUT(ROMANIAN) 116 KB
Imagine (JPG 600 x 600 px) NC CUT 40 KB
Manual (PDF) Manual NCCut 13 MB