MODC263S ModCenter S 1600x2400, 2 door

Utilaj de efectuare orificii şi decupaje automate şi precise pentru tablotieri. ModCenter face ca atelierul dvs. să fie mai competitiv, mai eficient şi vă îmbunătăţeşte profitul. Vă reduce timpii de execuţie prin modificarea dulapurilor din stoc sau livrate rapid în funcţie de programul dvs.

MODCENTER Web Product Image
Caracteristici  
Dulapuri prelucrabile,
toate laturile
Înălţime
Până la 1600
Dulapuri prelucrabile,
toate laturile
Lăţime
Până la 2200
Panouri prelucrabile
și contrapanouri
Înălţime
Până la 1600
Panouri prelucrabile
și contrapanouri
Lăţime
Până la 2400
Amprenta
mașinii
Lăţime
3524
Amprenta
mașinii
Adâncime
4500
Nr. uși 2
Control system Siemens
Nr. articol: MODC263S
  • Date tehnice
  • Descărcări

Date tehnice

Descriere:

ModCenter optimizează prelucrarea dulapurilor cu decupaje, orificii de perforare şi orificii filetate pentru sporirea productivităţii. Sistemul de fixare al ModCenter permite amplasarea unuia sau a mai multor dulapuri, panouri şi contrapanouri în tipuri multiple de materiale. ModCenter este disponibil în patru versiuni, în funcţie de dimensiunea suprafeţelor prelucrabile si fiecare versiune este disponibilă într-un sistem de control Siemens sau Beckhoff.

Sisteme interfaţă om-maşină:

Soluţie de operare modernă cu ecran de 21’’, PC industrial cu procesor Intel i5 şi sistem de operare Windows 10 64 biţi.

Unelte:

Toate echipamentele ModCenter prezintă un sistem automat de schimbare a uneltelor pentru 12 unelte, opţional până la 21 de unelte. Sistemul de lubrifiere prelungeşte durata de viaţă a uneltelor şi protejează mediul, lubrifiantul fiind pe bază de apă.

Fixare:

Sistemul de fixare are 7 cleme rotative automate în partea inferioară şi cleme mecanice cu prindere rapidă în partea superioară pentru fixarea panourilor şi contrapanourilor. Dulapurile sunt poziţionate cu un sistem motorizat sincronizat de reglare pe adâncime şi fixate cu perne pneumatice care permit încărcarea ergonomică şi fără aplicarea de forţă a dulapurilor de la dimensiune mică la mare.

Material prelucrabil:

Oţel, oţel inoxidabil, cupru, aluminiu, PVC, policarbonat, ABS, GRP, indiferent dacă oricare dintre acestea sunt vopsite în câmp electrostatic.

Software utilaj:

Ares Commander CAD este un sistem de programare intuitiv pentru ModCenter disponibil pe consolă sau orice alt PC din reţeaua companiei. Software-ul include o bibliotecă de dulapuri şi simboluri pentru a realiza desene rapid şi uşor, pentru conversia automată în codul echipamentului.

Interfaţă:

Proiectele generate cu aproape toate sistemele de planificare digitală şi CAD disponibile pe piaţă pot fi procesate direct în software-ul utilajului, folosind fişiere .DXF sau .DWG.

Tensiune nominală:

400 V, 3~, 50/60 Hz.

Curent nominal:

32 A.

Aer comprimat:

6-8 bari, capacitate de aspiraţie 300 l/min.

Fișă tehnică articol (PDF) MODC263S ENGLISH 121 KB
Fișă tehnică produs (PDF) MODCENTER 82 KB
Imagine (JPG 600 x 600 px) MODCENTER Web Product Image 74 KB