MCSE20088R5 Dulap ind. EMC, 2000x800x600

Gama de dulapuri industriale din oţel galvanizat cu uşă simplă MCSE conţine produse de stoc disponibile în numeroase dimensiuni. Aceasta este concepută pentru a îndeplini cerinţele de compatibilitate electromagnetică. Se creează un efect Faraday excelent, deoarece conductivitatea electrică dintre corpul cofretului şi uşă este garantată. Riscul de defectare a componentelor şi, cu acesta, perioadele inutile de nefuncţionare sunt eliminate, deoarece interferenţa electromagnetică este evitată, iar intrarea în dulap a apei şi a prafului este împiedicată. Această gamă de dulapuri industriale este bine adecvată pentru aplicaţiile în care este necesară respectarea compatibilităţii electromagnetice.

CE Declaration of Conformity EAC GOST IP Declaration of Compliance cULus_UL Listed
Opţiune: IP 54 TYPE 12 IK 10
MCSE Product Image
Caracteristici  
Înălțime 2000 mm
Lățime 800 mm
Adâncime 800 mm
Înălțime
Contrapanou
1894 mm
Lățime
contrapanou
694 mm
Adâncime util
maxim
759 mm
Greutatea (kg) 141.00
MCSE Catalogue drawing image
Nr. articol: MCSE20088R5
Nr. EAN: 8713574126992
  • Date tehnice
  • Opţiuni (EN)
  • Descărcări
  • CAD
  • Certificate

Date tehnice

Material:

Cadru: Oţel zincat de 1.5 mm / 1.75 mm. Uşa: Oţel zincat de 1.75 mm. Panouri posterioare, laterale şi pentru acoperiş: Oţel zincat de 1.5 mm. Contrapanou: Oţel galvanizat de 3 mm. Plăci inferioare: Oţel galvanizat de 1 mm. Cadru: Profi le deschise sudate pe margine cu tipar de orifi cii de 25 mm conform DIN 43660. Inclusiv tipar de orificii externe integrat.

Cadru:

Profile deschise sudate pe margine cu tipar de orificii de 25 mm conform DIN 43660. Inclusiv tipar de orificii externe integrat.

Ușă:

Montată cu patru balamale ce permit deschiderea pe stânga sau pe dreapta. Include cadru de uşă cu tipar de orificii de 25 mm. Etanşarea este asigurată de o garnitură EMC conductoare din poliuretan.

Panou posterior:

Fixat cu şuruburi Torx M6. Opţiuni standard pentru montarea unei uşi posterioare.

Panouri laterale:

Se livrează ca accesoriu.

Panou superior:

Demontabil.

Încuietoare:

Sistem de închidere espagnolette în 4 puncte. Nu afectează spaţiul interior al dulapului. Încuietoare DIN standard de 3 mm. Poate fi schimbată cu butuci standard sau euro-cilindru şi mâner în T sau sistem de încuiere cu mâner pivotant.

Contrapanou:

Dublu pliat cu glisare în poziţie. Reglabil pe adâncime în trepte de 25 mm cu accesoriu MPD02. Se livrează ataşată în exteriorul dulapului ambalat.

Plăci inferioare:

Compuse din trei piese. 4 bucăţi la adâncimea de 800 mm.

Împământare:

Toate panourile sunt legate la masă prin intermediul fitingurilor de fixare şi sunt echipate cu un şurub de legare la masă separat.

Finisaj:

Vopsea pudră structurată RAL 7035 numai la exterior.

Protecție:

Corespunde cu IP 54 | TYPE 12 | IK 10.

Livrare:

Cadru cu uşă montată, panou posterior, panou de acoperiş, plăci inferioare, contrapanou şi cadru de uşă. Livrarea include de asemenea şuruburi de legare la masă şi garnitură de combinare conductivă EMI. Se livrează pe un palet cu aceeaşi lăţime ca a dulapului pentru a permite unirea fără a fi necesară demontarea. Toate materialele de ambalare sunt reciclabile.

Notă:

Disponibil şi din oţel inoxidabil (CSSE).

Opţiuni (EN)

Feature:

Galvanised steel single door floor standing enclosure, designed to EMC requirements.

Advantage:

A flexible solution where customers can choose enclosures that meet their size requirements, off the shelf, in order to create enclosure configurations made up of smaller individual enclosures. Electric conductivity between the enclosure's body and door is guaranteed, which ensures a good Faraday effect is created.

Benefit:

Customers can receive enclosures with a short delivery time, that match their size requirements. Component and equipment failure, and unnecessary downtime is avoided as the components are protected from electromagnetic interferences as well as from water and dust entering the enclosure.

Comment:

Galvanised steel side panels, SPME, need to be ordered separately, to close individual enclosures and enclosure assembly's, to ensure the stated protection degree and EMC performance is achieved. Only EMC rated accessories or peripherals that affect the enclosure's external walls should be used, using other accessories or peripherals will downgrade the enclosure's EMC performance.

Fișă tehnică articol (PDF) MCSE20088R5 ENGLISH 307 KB
Fișă tehnică produs (PDF) MCSE(ROMANIAN) 448 KB
Imagine (JPG 800 x 618 px) MCSE Catalogue drawing image 161 KB
Imagine (JPG 800 x 800 px) MCSE Product Image 49 KB
Instrucţiuni de montare - document (PDF) Floor standing MCSE 31 MB

Calitate:

Format:

* Desene generate conform standardului ISO
Document (PDF) CE Declaration of Conformity 100 KB
EAC
Document (PDF) GOST 7 MB
Document (PDF) IP Declaration of Compliance 256 KB
Document (PDF) cULus_UL Listed 669 KB