Idémyldring om anbefalinger for elektriske kabinetter

Eldons elektriske kabinetter spesifiseres av et økende antall tekniske konsulentfirmaer.

Tekniske ledere og konsulenter verden over avhenger av at Eldons teknisk fremragende standard elektriske kabinetter hjelper dem å nå prosjektmålene i en rekke forskjellige bransjer.

På grunnlag av Eldons satsing på å levere førsteklasses skapløsninger på en pålitelig og enkel måte vet tekniske konsulenter at vi konsekvent leverer verdi for pengene gjennom vår tilnærming til å identifisere, definere og levere effektive skapløsninger.

Våre inngående kunnskaper om skapbransjen, som vi har bygd opp i løpet av 90 år, er med på å gjøre oss til et førstevalg som samarbeidspartner for konsulenter som ønsker å utnytte alle muligheter til å levere kostnadseffektive prosjekter.

Vi oppfyller dine behov som en virkelig del av et team
Vi mener at vår åpenhet forplikter oss til å undersøke og finne frem til fremragende standardløsninger for skap og tilbehør, som virkelige teammedlemmer ved å støtte nyskapende design- og byggeprosjekter.

Enten prosjektet dreier seg om utvikling av infrastruktur i en by eller en bygning, en fabrikk eller en jernbanestasjon, står alle vi hos Eldon parat til å øke prosjektets verdi med våre kostnadseffektive og tilpasningsdyktige kvalitetsskap, uansett om de skal være store eller små. 

Til startsiden