Pålitelige og kostnadseffektive elektriske skap

Eldons elektriske skap brukes av panelbyggere verden over.

Vi hjelper deg med å lykkes og med å utvikle tavlebyggevirksomheten med effektive elektriske skap- og tilbehørsløsninger som gjør det enkelt å montere innvendige komponenter. Ettersom vi forstår hvilken nøkkelrolle du spiller i en leverandørkjede, satser vi 100 % på å levere til riktig tid.

Vi er opptatt av hver eneste lille detalj som gjør det enklere for deg å bruke våre skap til elektrisk utstyr. Det er derfor vi ikke bare leverer skap med sidepaneler for rask tilgang, dører som lett kan tas av, og et stort utvalg monteringstilbehør, men også gjør det like enkelt å finne og bestille den løsningen du trenger.

I alt fra motorkontrollsentre til lavspente distribusjonspaneler har våre skapløsninger vist seg å gi våre kunder et konkurransefortrinn på en rekke industrielle bruksområder.

Vi gjør det lille ekstra
Uansett hvilke tavlebyggerbehov du har, vil du se at vi gir deg riktig pris og riktig kvalitetsløsning – og at vi strekker oss litt lenger for å levere verdi for pengene og har en enestående vilje til å levere det som nettopp du trenger.

Den brukervennlige designen, dokumenterte påliteligheten og umiddelbare tilgjengeligheten til våre skapløsninger gjør at du kan gjennomføre prosjekter på rekordtid, uansett område.  Vårt komplette utvalg av designverktøy og utskiftbart tilbehør bygger på 90 års erfaring med skap. Vi leverer skalerbare løsninger og konsekvent kvalitet, har sikker levering og en imøtekommende salgs- og støtteservice.

Alltid til tjeneste
Vi synes det er viktig at du lykkes. Derfor står vi alltid til tjeneste med kvalitet, løsninger og en pris som hjelper deg med å bygge kostnadseffektive paneler med utgangspunkt i vår enkle, pålitelige og fleksible bestillingsprosess.

Alt vi gjør, har som formål å redusere tiden og arbeidskostnadene som går med, før du kommer ut på markedet. Det gjelder absolutt alt fra utformingen av skapene til at vi gjør det enklere å montere innvendig utstyr, til at vi gjør bestillingsprosessen så enkel og ukomplisert som mulig. Vi forkorter også leveringstidene dine ved å sørge for at du kan stole helt og fullt på vår kontorstøtte, og at varene leveres direkte fra Eldon eller fra en av våre forhandlere.

Til startsiden

?