Du ønsker, vi leverer – på dine betingelser og til riktig pris

Eldon leverer skap og tilbehør til en rekke systemintegratorer.

Vi leverer et stort utvalg av høykvalitetsskap i standard størrelser med mye passende tilbehør. Du kan også regne med presis levering og en design som gjør livet enklere, samt teknisk støtte og kontorstøtte.

Hos Eldon gjør vi alltid det lille ekstra for å løse dine skapbehov og -problemer til best mulig pris. Alt vi gjør, handler om å gjøre virksomheten din litt enklere, mer effektiv og mer lønnsom ved å tjene deg som eneleverandør og være best i klassen når det gjelder skap- og tilbehørsløsninger.

Vi når dette målet ved å tilby deg et stort utvalg kvalitetsskap i mange standardstørrelser, noe som vil sette fart i det industrielle styringsprosjektet fra idé til endelig drifting av en serie på et anlegg.

Forenklet design gjennom produksjonsprosesser
Med en felles produktplattform som passer til ulike omgivelser, forenkler vi prosessen med detaljert design, utvikling og produksjon på alle tenkelige bruksområder, inkludert bil-, legemiddel- og produksjonssektoren.

Eldons mål er å gi deg tilleggsverdi i tillegg til kvaliteten på skapene, gjennom enestående støttefunksjoner og nyskapende tilnærminger som gjør deg mer effektiv og reduserer monteringstiden og kostnadene.

Vår design- og DAK-programvare med tegninger i 2D eller 3D og tegninger for EPlan, gjør det enklere for deg å finne og velge den riktige skapløsningen for å nå prosjektmålene på kortere tid.

Eldons verktøy for klimakontroll hjelper deg med å sammenholde skapstørrelse og lokale miljøforhold, slik at du kan velge de best egnede enhetene for modulering og måling av temperatur/fuktighet, for eksempel klimaanlegg, varmeutvekslere eller termostater. 

Enestående kundefokus og oppfølging
Du kan også nyte godt av den omfattende ekspertisen til Eldons industriingeniører, som gjør livet enklere for deg ved å fungere som et forbindelsesledd mellom deg og vårt tekniske kontor og sørge for at du får det rette skapet til hvert enkelt prosjekt.

Du kan forvente en kundeoppfølging utenom det vanlige når du samarbeider med oss hos Eldon. Hver og én av oss har de rette personlige egenskapene samt rett holdning og engasjement som kreves for å ivareta dine behov på en ansvarsbevisst og profesjonell måte, og sørge for at skapene dine bygges etter bransjens beste standarder og leveres som avtalt.

 

Til startsiden