Vi hjelper deg å spare tid og penger med den riktige industrielle skapløsningen

Vi gjør atskillig mer enn å levere gode industrielle skapløsninger. Vi inngår også et nært samarbeid med deg for å løse problemer med design og produksjon og hjelper deg å redusere kostnader og øke troverdigheten overfor kundene.

Hos Eldon gjør vi livet som maskinbygger enklere for deg ved å påta oss noen av utfordringene med design og produksjon. Vi kan levere standardskap, standard spesialskap og tilbehørsløsninger som er enkle å integrere, til alle bruksområder – til konkurransedyktige priser.

Med de rette skapproduktene, programvaren og tjenestene gjør vi det enkelt for deg å finne raskt frem til standardløsningen eller standard spesialløsningen sammen med oss.

Hjelp til å løse de viktigste problemene
Vårt team av tekniske eksperter og prosjektledere er her for å hjelpe deg med å løse de viktigste problemene du står overfor. De ser dine behov som maskinbygger i sammenheng med sluttbrukernes behov for å skape den optimale skapløsningen. Alt fra tilpassede hullmønstre, fargeendringer eller forsterkede monteringsprofiler og omvendte dører til spesialutformede braketter og løsninger for å takle fuktige og saltholdige omgivelser under ekstreme temperatursvingninger.

Et typisk middel til raskere løsninger er Eldons verktøy for klimakontroll, som sammenholder skapets størrelse og lokale miljøforhold for å anbefale enheter for modulering og måling av temperatur/fuktighet, for eksempel klimaanlegg eller termostater.  Vi sparer også tid for ingeniørene med vårt EPLAN-bibliotek, som gjør at det ikke lenger er nødvendig å konvertere tegninger fra nettstedet til EPLAN-formater.

Vi leverer et grensesnitt som gjør livet enklere
Vi stiller med industriingeniører som gjør livet enklere for deg ved å fungere som et forbindelsesledd mellom deg og vårt tekniske kontor og sørge for at du får den designløsningen du ønsker. Industriingeniørene samarbeider med Eldons tekniske kontor og hjelper til med å tilpasse skapene til standard spesialløsninger etter dine spesifikasjoner.

Dine behov kommer i første rekke, og vi er 100 % pålitelige hva angår kvalitet og punktlige leveranser. Vi har dessuten en enestående tilnærming til samarbeid, som gir seg utslag i at vi er villige til å lagerføre gjentatte ordrer og påta oss montering av komponenter.

Vi er alltid lydhøre for dine behov og leverer den riktige løsningen på utfordringer i forbindelse med budsjett og fleksibilitet når du trenger det, og der du trenger det. Ettersom mange av Eldons industriskap er sertifisert av organisasjoner som Lloyds, Kema, CE, UL og Det Norske Veritas for bruk i mange ulike miljøer, gjør vi at du kommer raskere ut på markedet, og at sertifiseringen blir mindre kostbar.

Når du inngår et samarbeid med Eldon, velger du et fleksibelt produksjonsoppsett basert på dine behov som maskinbygger, tilleggstjenester som montering av komponenter til konkurransedyktige priser og en fleksibel, åpen og ubyråkratisk forretningsfilosofi.

Til startsiden