En felles innsats fra nettverket av samarbeidspartnere gir økt merverdi

Utmerket kunnskap og service kjennetegner Eldons verdensomspennende nettverk med autoriserte forhandlere. Sammen med oss gjør alle en felles innsats for å levere fremragende verdi til kundene som investerer å våre skap- og tilbehørsløsninger.

Eldons forhandlere spiller en avgjørende rolle i å skape et konkurransefortrinn for kundene våre og gjøre forretningshverdagen deres enklere og mer effektiv ved å sørge for at vår omfattende portefølge med skap- og tilbehørsløsninger er lett tilgjengelig når som helst og hvor som helst den trengs.

Forhandlerne våre tilfører verdi til Eldons kunder ved å tilby ansvar og pålitelighet fra én kilde, og som våre bunnsolide samarbeidspartnere, gjør de en felles innsats sammen med Eldon om å være tenkere, problemløsere og leverandører av løsninger. 

Eldons forhandlere gir personlig, lokal tilstedeværelse på strategiske plasseringer. De fungerer som en hovedkontaktperson på daglig basis for å sikre at kundenes behov og forventninger imøtekommes hver dag ved å gi rask, presis og pålitelig service og kundestøtte til Eldons kunder. 

Vi er klare over at vi kun kan levere det kundene ønsker, dersom de involverte personene har rett kunnskap. Derfor tilbyr vi omfattende personlig støtte for opplæring og annen ekspertise som er spesifikk for produkter, til alle forhandlerne våre, slik at de kan hjelpe deg med å implementere prosjektene på en effektiv måte for å redusere kostnader og gi konkurransefortrinn. 

Vi samarbeider tett med forhandlerne våre for å sikre at de kan levere lokal støtte i verdensklasse, løse problemer og levere løsninger i tillegg til skapene våre, og alt er utformet for at du skal imøtekomme målene dine.    

Vi vet at kunnskap er det som skiller en god forhandler fra en utmerket forhandler. Vi er også klare over at tid er penger i salgsmiljøet. Derfor investerer vi i å finne smarte måter å hjelpe forhandlerne våre på, med å lære opp medarbeiderne deres i Eldons brede utvalg av skap og tilbehør, uten å avbryte det daglige arbeidet. 

Konsekvent, enkel tilgang til skap-, tilbehørs- og serviceproduktene våre er målet vårt hos Eldon. Derfor investerer vi stadig i å gi forhandlerne våre omfattende og kvalifisert kunnskap om produktene og i bransjene for å hjelpe dem med å hjelpe kundene våre med å imøtekomme unike utfordringer de står ovenfor, uansett bruksområde. 

Eldons Internett-baserte opplæringsverktøy gir forhandlerne en bedre forståelse av kundenes behov og hvordan våre skap og tilbehør imøtekommer dem. Vi tilbyr instruksjonsvideoer og annet innhold som er spesifikt for produkter, som oppfordrer salgspersoner hos forhandlerne til å lære når og hvor de vil, uten plass- og tidsavhengig tradisjonell opplæring.  


Gå til FORHANDLERNES MEDIESENTER