Sikre, pålitelige og effektive skapløsninger for alle bransjer

Tusenvis av kunder på tvers av alle bransjer har tillit til de nyskapende, resultatbaserte elektriske og industrielle skapløsninger Eldon tilbyr. Tavle- og maskinbyggere, systemintegratorer, tekniske konsulenter og forhandlere fra Eldons anerkjente standard og skreddersydde skap- og tilbehørsløsninger, som er utformet for å gjøre forretningshverdagen deres enklere, og gjøre dem mer konkurransedyktige.

Eldons elektriske og industrielle skapløsninger imøtekommer individuelle kunders behover over hele verden, og gir betryggende løsninger til alle arbeidsmiljøer fra klinisk rene næringsmiddelproduksjonsanlegg til utsatte arbeidsstasjoner på de villeste, tøffeste stedene på planeten. 

Skapløsningene våre inneholder teknologier, produkter og tjenester som er utviklet for å imøtekomme hver av våre kunders individuelle krav, uansett hva slags skap de trenger. Vi er stolte av at vi har rykte på oss for å imøtekomme alle krav til skap, med våre flerbruks gulvskap og veggmonterte skap, som er tilgjengelige i alle slags materialer, inkludert skap i lakkert og rustfritt stål, aluminium, fiberglassforsterket polykarbonat, glassfiberarmert plast, ABS og polyester.  

TAVLEBYGGERE foretrekker Eldon som leverandør fordi vi forstår hvor viktig deres rolle er i leverandørkjeden, og gjør det enkelt å montere komponenter i skapene våre og garanterer levering i tide. Våre MASKINBYGGERKUNDER verdsetter vår samarbeidstilnærming til å hjelpe å løse problemer innen design og produksjon, med standard og tilpassede skap- og tilbehørsløsninger som er enkle å integrere.

SYSTEMINTEGRATORER stoler på at vi gjør det lille ekstra for dem, som eneste, beste løsningsleverandør som står klar til å hjelpe dem med å redusere tiden prosessen med industrielle kontrollprosjekter tar, fra starten til siste godkjenning av et transportbånd.

Vår tilnærming til å tilføre verdi til TEKNISK ledelse og tekniske konsulenter strekker seg til å identifisere, kartlegge og levere effektive skapløsninger til alt fra å utvikle infrastruktur i byer til å bygge en fabrikk eller togstasjon, basert på kunnskapen vi har tilegnet oss gjennom 90 år med arbeid på oppdrag over hele verden.

Eldons dedikerte, godkjente FORHANDLERE bidrar til å sørge for at vi leverer markedsledende kundeservice. Forhandlerne er våre samarbeidspartnere, og vi utstyrer dem med den nødvendige kunnskapen om produkter og forretningsvirksomhet ved regelmessige kurs, som har som mål å tilføre verdi til skap- og tilbehørsløsningene våre ved å støtte leveringen av vårt omfattende utvalg av produkter og tjenester.