Eldon tilbyr en rekke brukervennlige standard skap og tilbehør

Eldons omfattende produktutvalg består av standard skap og kontrollsystemer til montering på vegg eller plassering på gulv i stål eller rustfritt stål, polyester-skap, utendørsskap og terminalbokser. I tillegg tilbyr vi skap med elektromagnetiske skjold, svingarmer, varmestyring, kabelstyring og et omfattende utvalg av generelt tilbehør.

Eldons skap er utformet for mange forskjellige bruksområder i mange miljøer, fra utsatte oljerigger til sterile og rene farmasøytiske miljøer. Brukervennlighet for panelbyggere, serviceansatte og operatører er en viktig del av Eldons tekniske arbeid.

Kvalitet er avgjørende

Eldon er sertifisert for både kvalitetsstandarden ISO9001:2008) og miljøstandarden ISO14000:2005. Produktene produseres på tre toppmoderne anlegg i Romania, Storbritannia og India, og de leveres med et komplett sett med sertifikater.

Kvalitet på hvert nivå er en del av produksjonen for Eldon. Det er en filosofi som gjenspeiles av en dyktig ledelse, kontinuerlige forbedringer, rask respons og engasjement blant de ansatte.

Eldons engasjement for produksjon av høy kvalitet dreier seg også om å sørge for at alle produktene våre blir laget og levert på en miljøvennlig måte. Vi ser på kvalitet og miljø som to sider av samme sak, og dette gjør at vi kan levere en mulighet som skal komme kundene våre til gode, i stedet for en kostnad.

Vi viderefører vårt kvalitetsfokus over på samarbeidet med leverandørene våre ved å utføre tilsyn hos leverandører og regelmessig overvåke materialene som vi får tilsendt, for å sørge for at de oppfyller de høye forventningene våre.

Utfyller det standard produkttilbudet

Raske leveringer er mulig takket være seks velutstyrte og strategisk plasserte varehus, hvor endringer som hulltaging og utskjæringer kan utføres.

Dine fordeler:

  • Et stort utvalg med standard skap og tilbehør
  • Skap i forskjellige materialer for mange miljøer
  • Komplett sertifisering
  • Brukervennlig for panelbyggere og operatører
  • Hulltaging og utskjæring kan utføres hos servicesentrene