Eldon tar seg av spesialkravene dine

Vi er stolte over vårt store utvalg av standard skap og vår evne til å levere tilpassede skapløsninger. Vi gjør det lille ekstra for å levere løsninger ut fra spesifikasjoner som angis på et tidlig stadium i samarbeid med deg til prototyper og partier, slik at du kan være trygg på at du kan imøtekomme kundens behov.

Vår oppdaterte ekspertise innen utvikling og produksjon gjør at vi kan tilpasse skap etter en kundes spesifikke behov. Dette betyr at vi kan lage skap med en rekke spesialløsninger, for eksempel gjøre de mer korrosjonsbestandige og tilpasse farge, forskjellige utskjæringer og vinduer, i tillegg til ventilasjonsåpninger, sveisede bolter og montert tilbehør.

Ved bestilling av store partier inngår hulltaging og utskjæringer i produksjonsprosessen. For mindre bestillinger tilbyr vi modifikasjoner på servicesentrene ved Eldons seks varehus i Europa. Takket være servicesentrene våre kan vi redusere gjennomløpstiden kraftig.

Monteringstjenester for å redusere kostnadene

For å gi kundene enda mer støtte utfører vi montering av vårt eget tilbehør i tillegg til montering av tilpassede spesifikke tilbehør. Disse kan kjøpes av kunden eller utvikles sammen med kunden og kjøpes av Eldon. Hensikten med denne tjenesten er å hjelpe kundene med å redusere kostnadene sine ved at vi tar over noe av det arbeidskrevende monteringsarbeidet. Eldon klarer å gjøre dette takket være vårt kostnadseffektive arbeid og våre effektive monteringsløsninger.

Prosessen inkluderer utvikling sammen med kunden, tegninger og 3D CAD-modeller og fremstilling av prototyper for å sørge for at de innfrir kundenes krav til pris og funksjonalitet.

Ekstra tjenester

Eldon kan håndtere sertifisering av tilpassede skap og tilbyr også oppbevaringsmuligheter for kunder som legger inn regelmessige ordre på tilpassede skap.

Dine fordeler:

  • Komplett tilpasning
  • Omfattende erfaring som fører til effektive løsninger
  • Monteringstjenester som fører til kortere gjennomløpstid og lavere kostnader
  • Oppbevaring av tilpassede skap