Eldon tilbyr standard og tilpassede skap for så godt som alle bruksområder

Hvis du velger å samarbeide med Eldon, gjør du det rette valget når det gjelder pris, kvalitet og service. Vi har brukt over ni tiår på å finjustere evnen til å levere de beste skapene og tilbehørene til kundene våre. Løsningene våre er optimalisert for bruksområder som kraftdistribusjon og automasjon og kontroll, og løsningene er tilgjengelige for kunder i mange forskjellige bransjer.

Eldons skap bidrar til å beskytte viktige komponenter innen produksjons- og behandlingsbransjene, kabelnett, på motorveier, skip og langs togskinner og i mange andre miljøer.

Våre kvalitetsprodukter bidrar til å sørge for at de høyeste hygieniske standardene overholdes innenfor alle bransjer med høye krav til renslighet, for eksempel innen matbehandlings- og legemiddelindustrien.

Alt av skap og tilbehør fra Eldon er utformet for å løse utfordringene med plass og designbehov, stivhet og vibrasjon samt sikkerhet og kostnader. Skapene fra Eldon sørger også for at du kan slappe av, siden de mange sertifikatene bekrefter at de overholder nasjonale og internasjonale standarder.

I tillegg til en automatisert produksjonsprosess for standardproduktene våre, har vi implementert en fleksibel produksjonsdrift som er utformet for å imøtekomme dine personlige krav, uansett hva det måtte være.

Du kan stole på at Eldon tilbyr et komplett utvalg av skap og tilbehør, og at vårt høye fleksibilitetsnivå vil oppfylle så godt som alle skapkrav. Du kan også dra nytte av muligheten vår til å forhåndsmontere standard og tilpasset tilbehør. For å gjøre tilbudet komplett tilbyr vi også en lang rekke tjenester som gjør livet ditt enklere.

Raske fakta:

  • Et komplett utvalg av standard skap og tilbehør
  • Muligheter for tilpasning og montering
  • Et stort utvalg tjenester
  • Seks distribusjonssentre
  • Tilstede i 50 land
  • Over 90 år med erfaring